Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Ciklus Susreta s hrvatskim autorima u 2022.g. zaokružili smo gostovanjem Nastje Kulović, autoricom dviju knjiga, "Kud si krenula?" i "Nešto drugo". S autoricom je razgovarala Iva Klišanin, a razgovarale su o Nastjinim knjigama, odnosno o životu i borbi s dijagnozom multiple skleroze te o odlukama koje su joj promijenile život nakon dijagnoze, a o čemu Nastja piše u svojoj prvoj knjizi, "Kud si krenula?"
 
Druga knjiga "Nešto drugo" priča je o ljubavi i svim njezinim manifestacijama kojom nas autorica poziva u dvorište svog djetinjstva da svi zajedno potražimo odgovor na pitanje što prava ljubav jest.
 
Na kraju druženja s Nastjom saznali smo kako ona nema namjeru stati s pisanjem, zapravo, tek je krenula, zato do trećeg naslova iz Nastjinog pera toplo vam preporučujemo njene prve dvije knjige, nas nisu razočarale, vjerujemo da neće ni vas.