Creativity

Innovation

Originality

Imagination

 

Salient

Salient is an excellent design with a fresh approach for the ever-changing Web. Integrated with Gantry 5, it is infinitely customizable, incredibly powerful, and remarkably simple.

Download
Magistra edukacije hrvatskoga jezika i književnosti Ivana Jarebić održala je u Teatrinu Gradske knjižnice Solin predavanje pod naslovom BIBLIOTERAPIJA U PRAKSI. Predavačica je okupljenoj publici na početku razjasnila pojam biblioterapije, a radi se o terapiji knjigom, te povijest i razvoj njene primjene u praksi.
 
Biblioterapija se dijeli na razvojnu i kliničku i vrlo je korisna metoda u radu s djecom i odraslima jer poboljšava motivaciju za rad i usvajanje nastavnog sadržaja, razvija emocionalne i kognitivne kompetencije, kreativan je i interaktivan proces pa poboljšava raspoloženje i olakšava suočavanje sa stresom i različitim poremećajima.
 
Kako su u publici bile uglavnom odgajateljice te učiteljice što razredne što predmetne nastave, razvila se i rasprava o svakodnevnoj primjeni biblioterapije u nastavnom procesu te je predavačica iznijela i neke primjere primjene u praksi i to na literarnom predlošku ''Malog princa'', ''Trnoružice'' te ''Lovca u žitu''.